Skip to main content

Vårresa till Lübeck med Karl Erlebnisdorf

Ett besök i Lübeck under våren är fantastiskt trevligt. Denna hansa stad har mycket att erbjuda, med sitt kända Holsten Tor och den vackra stora St Marien kyrkan. Vi besöker även den trevliga Karl Erlebnisdorf i Warnsdorf.

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Lübeck

När vi samlat upp alla glada resenärer så beger vi oss söderut mot Danmark och senare tar vi färjan över till Puttgarden. Vi checkar in på vårt centrala hotell och middag väntar.

Dag 2: Lübeck – Karl Erlebnisdorf/Timmendorfer Strand

Efter frukost kan dom som vill följa med norrut mot Karl Erlebnisdorf i Warnsdorf, här säljs det bland annat olika jordgubbsprodukter och mycket mer. Här stannar vi i några timmar och dessutom äter en god lunch på egen hand. Brukar vara ett populärt stopp för den som vill shoppa något extra. Om vädret är med oss så fortsätter vi mot Timmendorfer Strand där vi får lite egen tid och kan vandra utmed kusten och den vackra stranden. När vi återkommit till Lübeck så är det egen tid för middag. Flera restauranger ligger inom promenadavstånd.  

Dag 3: Lübeck

Under förmiddagen gör vi ett besök på Citti för den som vill handla med sig lite hem. Sedan är resten av dagen ledig för egna strövtåg. Missa inte att besöka St Marienkirche, Holsten Tor (bara ett stenkast ifrån hotellet) och det fantastiska Rådhuset med sin dekoration. Eller varför inte ett besök på Marzipan museet där man också kan fika. Men räkna med mycket folk.

Dag 4: Lübeck – Hemorten

Eftersom vi redan shoppat klart så beger vi oss direkt upp mot Puttgarden och tar färjan över till Danmark. Sedan upp mot Helsingör och vidare hem genom Sverige.  

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2021-05-13Park Inn by Radisson, LübeckMer än 84 095:-BokaMer information

Hotell

Park Inn by Radisson, Lübeck
Park Inn by Radisson, Lübeck
Park Inn by Radisson ligger i hjärtat av Lübeck. Ett stenkast från hotellet ligger stadsporten Holstentor och innanför den ligger Lübecks UNESCO bevarade gamla stan. Hotellet har en egen italiensk res...
Resekalender
23/12Jul i Hälsinglandfrån 4 695:-
Kontakta oss
Adress:
EGE-Trafiken
Box 300
BOX 300
532 24 SKARA