Skip to main content

Sparris med lite lyx

Sparris – denna goda och spröda grönsak odlas både som vit och grön. Under denna resa så smakar vi på denna goda primör. Vi tittar till de mysiga städerna Hildesheim och Celle och vi bor trevligt på lite lyxigt hotell, med båda pool, bastu och gym. Så följ med oss på en lite lyxigare vår resa.

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Hildesheim

Resan startar söderut och vi passerar Danmark innan vi färjar över till Puttgarden, därefter via Hamburg och Hannover ner till Hildesheim. Lite sen middag väntar.

Dag 2: Hildesheim-Celle

Efter frukost beger vi oss till en Sparris odlare. Här får vi en guidad visning av hur odlingen går till och vi avslutar besöket med en god lunch med vit sparris och goda tillbehör. Sedan beger vi oss mot den mysiga staden Celle, med sina vackra korsvirkeshus. Vi tar en promenad tillsammans med vår reseledare och får även lite egen tid. Middag väntar på vårt hotell när vi är åter.

Dag 3: Hildesheim

Denna dag tillbringar vi i Hildesheim. Tillsammans med vår reseledare tar vi en promenad runt i denna vackra stad. Här finns den praktfulla Michaeliskirche och det stora ”slaktarskårets hus”. Sedan har vi egen tid resten av dagen för lunch och middag på egen hand. På hotellet har vi tillgång till både pool, bastu och gym för den som önskar. Dessutom har hotellet en trevlig restaurang med uteservering.

Dag 4: Hildesheim – Hemorten

Då var det dags att säga farväl av Hildesheim och bege oss hemåt. Vi tar samma väg som på utresan via Danmark och framåt kvällningen ser vi snart kända hemtrakter.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2021-05-13Hotel Van der Valk, HildesheimMer än 85 395:-BokaMer information

Hotell

Hotel Van der Valk, Hildesheim
Hotel Van der Valk, Hildesheim
Van der Valk Hotel ligger vid Hildesheims gamla salutorg mitt i stadens centrum. Hotellet har en egen releaxavdelning, med pool, bastu och gym. För mer information om hotellet tryck här...
Kontakta oss
Adress:
EGE-Trafiken
Box 300
BOX 300
532 24 SKARA