Prisvärd shopping i Burg med Lübeck

Ny3 dagar. Pris fr. 1 995 kr :-

  • Tyskland
  • Övriga Europa
  • Shopping

Följ med på en härlig weekendresa till norra Tyskland, där vi får flera möjligheter till shopping och dessutom tid att på egen hand att upptäcka den gamla Hansastaden Lübeck.

Dag 1: Hemorten – Burg

Vi samlar upp i Norrköping, Linköping och Mjölby, och kör ner till Skåne och Helsingborg. Härifrån tar vi den korta färjan över till Danmark och efter ytterligare några timmars bussresa når vi Rödby. Här färjar vi över till tyska Puttgarden, och sedan har vi inte lång bit kvar till vårt trevliga hotell IFA Ferien-Centrum i Burg, där vi skall bo i två nätter. Men innan vi checkar in stannar vi till vid en av de stora gränsbutikerna i Burg för shopping till låga priser. Väl installerade på vårt hotell väntar sen en god gemensam middag.

Dag 2: Shopping och utflykt till Lübeck

Efter frukost tar vi oss in till Hansastaden Lübeck, och här får vi några timmar att utforska staden på egen hand. Varför inte passa på att äta en god lunch på någon av stadens trevliga restauranger eller kanske ta en fika på det välkända Café Niederegger? På eftermiddagen stannar vi till en stund på shoppingcentret Citti. Här hittar vi det mesta i dryckesväg, men här finns även flera trevliga butiker där du tex kan handla kläder, skor och leksaker. Väl tillbaks på vårt hotell väntar ännu en trevlig middag och denna kväll bjuds det även upp till dans med levande musik.

Dag 3: Burg – Hemorten

När frukosten är avklarad tar vi plats i vår buss och nu återstår bara hemresan. Vi tar oss samma väg hem via Danmark, och frampå kvällen är vi åter tillbaks i Östergötland.

Liknande resor

Amalfi – Sorrento – Capri

Njut av härligt avkopplande dagar i området Sorrento. Vi bor vackert nära havet, och besöker både den vackra Amalfikusten och Capri. Dessutom finns möjlighet för den som vill att följa med till Neapel och Pompeji, och med hjälp av vår reseledare och lokala guider får vi uppleva denna del av Italien på bästa sätt.

Ny

Italien – mat och vin

Italien är ju känt för många saker, inte minst sin fantastiska mat och sitt goda vin. Under denna resa får livsnjutaren smaka på några av godsakerna landet har att erbjuda.

Avresedatum och priser

Inga datum tillgängliga

Information

I resan ingår:

• Boende i dubbelrum
• Halvpension med dans på lördagskvällen
• Transfer till shopping
• Utflykt till Lübeck

Tillägg enkelrum:

250,-

Tidtabell

  • Norrköping, Resecentrum hpl C: 06.00
  • Linköping, Fjärrbussterminalen: 06.45
  • Mjölby, Mc Donalds vid E4: 07.10