Skip to main content

Julmarknadsresa till Huseby och Kosta

På denna resa erbjuds vi två trevliga julmarknader. Huseby, kanske Nordens största med många av landets bästa utställare. Dessutom besöker vi Kostas egen Julmarknad med många utställare även här. Smaka gott, ta in alla härliga dofter av Jul och flanera runt bland alla utställare.

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten - Kosta

Efter uppsamling så beger vi oss söderut mot Huseby och dess Julmarknad. Stopp för fika/lunch på egen hand utmed vägen. Husebys julmarknad består av över 170 utställare, skickliga slöjdare, designers och spännande gårdsföretag med egen tillverkade delikatesser. Efter några timmar då vi är nöjda med Huseby beger vi oss mot Kosta Lodge hotell, vårt hotell där vi skall bo 1 natt. Kvällsbuffé väntar efter inkvartering. Puben är öppen under kvällen.

Dag 2 Kosta - Hemorten

Vi tar en lugn start och njuter av hotellets goda skogshuggarfrukost med nybakat bröd, äggröra och bacon, egna korvar och mycket mer. Vi tar oss sedan mot Kostas Outlet, här kan vi fynda massor av trevliga saker och kanske en och annan julklapp. Vi äter en gemensam lunch. Sedan gör vi ett besök på Kostas julmarknad. Mängder av Juleljus lyser upp och ramar in denna härliga Julmarknad. Massor av Julbodar och en del uppträdanden möts vi av och kanske Tomten kommer på besök redan nu. Vi tar farväl av Kosta för denna gång. Framåt kvällen är vi åter hemma.

Karta

Resekalender
2/10Gardasjönfrån 11 295:-
10/10Resträff på Viking Cinderella - buss 3från 495:-
24/11Berlinfrån 3 495:-
24/11Julmarknad i Hildesheim med Hamlenfrån 4 495:-
8/12Berlinfrån 3 495:-
Kontakta oss
Adress:
EGE-Trafiken
Björkelundsgatan 21
532 40 SKARA