Fira jul på Kurorten Mösseberg i Falköping

Ny4 dagar. Pris fr. 5 295 kr :-

  • Sverige
  • Julmarknadsresor
  • Norden

Följ med på en avkopplande julhelg på Kurorten Mösseberg i Falköping. Här blandar vi julmat med spa och yoga. Skippa julstressen och ha istället en riktigt skön jul.

23 dec Hemorten – Falköping (ca 280 km)

Efter att ha samlat upp vårt resesällskap tar vi sikte på Västgöta slätten och vår destination Mössebergs kurort i Falköping. Efter ankomst och incheckning i våra mysiga hotellrum samlas vi i en av alla vackra salonger för lite välkomst fika bestående av kaffe/te och mjuk kaka. Därefter finns tid att utforska omgivningarna, det finns gott om vackra vandringsleder i området, det fantastiskt härliga Spat, ett träningspass på gymmet eller kanske en tur i längdspåret om vi har turen att få en vit jul.

På kvällen kommer en lokalkör och sjunger in julen för oss och vi avnjuter en god middag tillsammans.

24 dec Julafton

Efter en stärkande god kurorts frukost, har vi flera timmar att njuta av julen i den fantastiska miljön i och kring hotellet. Givetvis är Spa avdelningen öppen hela dagen och det kommer finnas möjlighet att avnjuta avkopplande spa behandlingar för den som är sugen på detta. (Obs! för att garantera att det finns lediga tider för behandlingar behöver detta bokas innan avresan.)
Vi avnjuter ett härligt julbord mitt på dagen och vem vet kanske kommer tomten på besök även till Falköping och Mösseberg…
På kvällen serveras en härlig buffé där lutfisken står i fokus.

25 dec juldagen

Ännu en dag fylld med god mat i denna avkopplande miljö. Kanske passar det att vara med på vattengymnastik eller yoga idag? Eller bara koppla av i de varma källor och bastus som finns på anläggningen?

Frukost, lunch och middag serveras även idag i salongerna och under dagen kommer också Falköpingsbon Niclas Fällström till kurorten och visar vackra bilder från trakterna.

26 dec Annandagen Falköping – Hemorten (ca 280 km)

Efter en god frukost är det dags att lämna Falköping och Mössebergskurort. Vi ankommer till respektive hemorter under eftermiddagen.

Liknande resor

Ny

Helsingfors med Chess på Svenska Teatern

Följ med oss till Helsingfors och se den älskade musikalen Chess på Svenska Teatern i höst. Förutom musikalen får vi även chansen att se och uppleva Helsingfors.

Ny

Finlands sjöar med Saima Kanal

Följ med oss på en resa till Finska Saima kanal, som är den längsta kanalen i Finland och går över Rysk mark.

Avresedatum och priser

Inga datum tillgängliga

Information

I resans pris ingår:

  • Bussresa
  • Boende i dubbelrum inkl. välkomstkaffe och kaka vid ankomst
  • Helpension fr middag dag 1 till frukost dag 4
  • Stort julbord på julafton
  • Underhållning och aktiviteter enl hotellets program
  • Spa entré och lån av badrockar samt tofflor under hela vistelsen
  • Vattengympa och yogapass under hela vistelsen

Tillägg, enkelrum:

600,-