Fira jul på Kurorten Mösseberg i Falköping

4 dagar. Pris fr. 5 495 kr :-

  • Sverige
  • Julmarknadsresor
  • Norden

Följ med på en avkopplande julhelg på Kurorten Mösseberg i Falköping. Här blandar vi julmat med spa och yoga. Skippa julstressen och ha istället en riktigt skön jul.

23 dec Hemorten – Falköping

Efter att ha samlat upp vårt resesällskap tar vi sikte på Västgöta slätten och vår destination Mössebergs kurort i Falköping. Efter ankomst och incheckning i våra mysiga hotellrum finns tid att utforska omgivningarna, det finns gott om vackra vandringsleder i området, det fantastiskt härliga Spat, ett träningspass på gymmet eller kanske en tur i längdspåret om vi har turen att få en vit jul. Lite senare samlas vi i en av alla vackra salonger för lite välkomst glögg samt lite Kurortshistoria med Carin Häger.

På kvällen avnjuter vi en god middag tillsammans. Sedan kommer en lokal flickkör och sjunger in julen för oss. Kvällskaffe för den som önskar.

24 dec Julafton

Efter en stärkande god kurorts frukost, har vi flera timmar att njuta av julen i den fantastiska miljön i och kring hotellet. Givetvis är Spa avdelningen öppen hela dagen och det kommer finnas möjlighet att avnjuta avkopplande spa behandlingar för den som är sugen på detta. (Obs! för att garantera att det finns lediga tider för behandlingar behöver detta bokas innan avresan.) Under dagen kan man gå en liten tipspromenad inne i denna vackra  byggnad.
Vi avnjuter ett härligt julbord mitt på dagen och vem vet kanske kommer tomten på besök även till Falköping och Mösseberg.
På kvällen serveras en härlig middag, kaffebord med frukt och julgodis.

21.00 Julevangeliet avslutar kvällen. Men för den som önskar finns möjlighet att  följa med på Midnattsmässa i Mössebergs kyrka (egen transport, hör med hotellet).

25 dec juldagen

Tidig kaffe med lussekatt för den som vill ta sig själv till Julottan i St Olofs kyrka.

Ännu en dag fylld med god mat i denna avkopplande miljö. Kanske passar det att vara med på vattengymnastik eller yoga idag? Eller bara koppla av i de varma bad och bastus som finns på anläggningen?

Frukost, lunch och middag serveras även idag i salongerna och under dagen kommer också Falköpingsbon Niclas Fällström till kurorten och visar vackra bilder från trakterna.

26 dec Annandagen Falköping – Hemorten

Efter en god frukost är det dags att lämna Falköping och Mössebergskurort. Vi ankommer till respektive hemorter under eftermiddagen.

Liknande resor

Ny

Julmarknad i Hildesheim

Hildesheim under Juletid är kanske inte det första man tänker på men Hildesheim har en trevlig Julmarknad och är en historisk och och fin stad.

Ny

Jul i Spreewald

På denna julresa bjuds vi på det härliga Spreewald, strax öster om Berlin. Här njuter vi av god mat och dryck, besöker Julmarknad och åker båt.

Avresedatum och priser

Inga datum tillgängliga

Information

I resans pris ingår:

  • Bussresa
  • Boende i dubbelrum inkl. välkomstkaffe och kaka vid ankomst
  • Helpension fr middag dag 1 till frukost dag 4 (dryck tillkommer)
  • Stort julbord på julafton (dryck tillkommer)
  • Underhållning och aktiviteter enl hotellets program
  • Spa entré och lån av badrockar samt tofflor under hela vistelsen
  • Vattengympa och yogapass (kolla med hotellet).

Tillägg, enkelrum:

650,-