Skip to main content

Borås Djurpark med Göteborg

Följ med oss till Västsverige och mysiga Borås Djurpark. Här får vi se djur från världens alla hörn. Dagen efter tar vi oss till Svariges framsida - Göteborg och passar på att njuta av sveriges andra stad

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten - Borås

Vi lastar upp och tar sikte på Borås och väntas anlända strax efter öppningen av parken. Väl på plts har vi sedan en hel dag framför oss att besöka djur från världens alla hörn. Här finns allt från bondgårdsdjur så som gotlandskanin till sibirisk tiger. Vi spenderar hela dagen i parkenoch tar sedan bussen den korta biten  till vårt hotell Scandic Plaza som ligger centralt inne i Borås. Kvällen är fri.

Dag 2 Borås - Göteborg - Hemorten

Efter en godnatt sömn och frukost finns bussen framkörd igen för att ta oss in till Sveriges näst största stad. Bussresan in till Göteborg tar ca 60 minuter. Bussen lämnar av oss centralt inne i Göteborg och sen har vi en hel dag att spatsera runt i staden. Kanske blir det en sväng på Nordstan eller en mysig promenad i Haga? Fram åt sen eftermiddag är det återsamling vid bussen igen för hemfärd vi beräknar nå hemorterna under kvällen.  

Karta

Resekalender
23/12Jul i Hälsinglandfrån 4 895:-
20/4Holland med blomstertågetfrån 7 695:-
26/4Hollandfrån 7 495:-
4/5Krakowfrån 7 695:-
12/5Kroatien Istrienfrån 10 595:-
Kontakta oss
Adress:
EGE-Trafiken
Björkelundsgatan 21
532 40 SKARA