Almuñécar

Ny22 dagar. Pris fr. 12 995 kr :-

  • Spanien
  • Buss & Flyg
  • Övriga Europa
  • Sol och bad

Fly vintermörker och kyla och följ med oss till spanska solkusten! Med flera olika avgångar under året, och med varierande reslängd finner du säkert något alternativ som passar just dig.

På resorna bor vi på den spanska soliga kusten, i Almunécar, på fina Hotel Victoria Playa. Hotellet är beläget endast 200 m från stranden och en kort promenad från både köpcentrum och gamla staden. Hotellet är mycket omtyckt av våra tidigare resenärer med ett utmärkt läge, fin service och god mat! Här kan vi koppla av i skönt klimat, och under vistelsen kommer det finns möjlighet att följa med på några extra utflykter.

Dag 1. Hemorten – Almunécar

Vi samlar upp de som bokat anslutning och flyger från Göteborg till Malaga. Väl på plats i Spanien väntar vår buss för att ta oss till till Almunecar, där vi nu skall bo under flera veckor. Hotellet är centralt beläget, nära både strand och centrum, och mycket omtyckt av våra tidigare resenärer. Väl på plats väntar middag, och under vistelsen ingår halvpension, dvs frukost och middag varje dag på vårt hotell.

Dag 2 – 21 Almunécar

Denna del av solkusten kallas Costa Tropical, och det härliga klimatet gör det behagligt att semestra här året runt. Här odlas exotiska frukter såsom avokado, mango och papaya.  Almunécar, med sina dryga 25 000 invånare är en lugn stad belägen på Andalusiens södra kust, och här upplever man den härliga kulturen och den goda maten. På en höjd ovanför gamla stan i Almunécar finns bland annat en botanisk trädgård med en fågelpark. Man kan också göra lite längre utflykter på egen hand med lokalbussen, kanske för att besöka romdestilleringen i Motoril där det även finns ett trevligt olivmuseum.

Om intresse finns anordnar vi även under vistelsen extra utflykter till bland annat Malaga, Gibraltar och Nerjagrottorna. Vår reseledare på plats ger mer information.

Dag 22 Almunécar – Hemorten

Efter frukost är det dags att packa ihop och ta plats i bussen för transfer till flygplatsen i Malaga. Här väntar flyget som skall ta oss tillbaks till Göteborg. Buss väntar för hemtransport för de som bokat anslutning.

JUL & NYÅRSRESAN

Vill du slippa julstress och snöslask? Följ då med oss till Almunecar under jul – och nyårshelgerna! På denna resa serveras vi en härlig julmiddag på vårt hotell på julafton, och på nyårsafton bjuds vi på härlig middag med dags (och fri bar under kvällen).

Liknande resor

Ny

Albanien – kontrasternas land

Albanien är verkligen kontrasternas land. Här hittar vi en spännande natur med höga berg, brusande floder och den vackra albanska Rivieran.

Ny

Lissabons Riviera

Portugal är ett populärt resmål och på denna resa under hösten njuter vi av det milda och sköna klimatet på Lissabons Riviera.

Avresedatum och priser

Status & datum Pris Boka
Platser kvar 2 Nov 2019 12 995 kr
Platser kvar 21 Dec 2019 16 995 kr

Information

I resan pris ingår:

  • Flygresa
  • Boende i dubbelrum
  • Halvpension
  • Reseledare

Tillägg, enkelrum:

3 195,-

21/12 = 3 300.-

Valuta:

Euro

Tidtabell

  • Landvetter, Flygplats: 10.30