Skip to main content

Adventskryssning till Visby

Följ med till Visby på en unik adventskryssning. Ombord på Cinderella får vi uppleva julstämmning och bjuds på Kocklandslagets julbord och en god gotländsk middag!

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Stockholm – Cinderella

Väl ombord på Cinderella och installerade i våra hytter väntar en helkväll ombord på ett julpyntat Cinderella! Vi serveras en tre rätters Gotlands inspirerad meny och har sedan kvällen fri att utforska fartyget och dess nöjesutbud.

Dag 2: Visby

Vi serveras en god sjöfrukost och snart skymtar vi Gotland och Visby hamn. Väl på plats i Visby har vi nu en heldag att njuta av denna vackra medeltida stad. För den som vill finns det flera spännande utflykter att boka med sig på.
Fram på sena eftermiddagen går vi åter ombord på Cinderella och serveras ett härligt julbord signerat av det svenska kocklandslaget.

Dag 3 Cinderella - Stockholm - Hemorten

Vi serveras en god brunch och har sedan fler timmar kvar att njuta av Cinderella. Inhandla de sista julklapparna i taxfreen eller koppla av i Cinderellas SPA. Väl i land så tar vi åter sikte på våra hemorter.

Utflyktsprogram

Stadspromenad med ölprovning

Följ med på guidad vandring i Visbys medeltida gränder till Gotlands Bryggeri där det bryggts öl sedan urminnes tider. Fascineras av det lilla bryggeriet som är som ett levande museum och njut av smaker och dofter under provning av Gotlands populäraste öl.

Pris: 480:-/vuxen. 
I priset ingår buss: guidning (på svenska) samt provsmakningar.

Gotland panoramatur

Gotland är kontrasternas ö. Överallt varvas historiska platser med unika naturupplevelser. Besök några väl bevarade platser ur öns rika historia och se mer av den karga kalkstenskust som format ön genom väder och vind och som gett Gotland dess unika natur.

Pris: 455:-/vuxen
I priset ingår: buss och guidning (på svenska).

Julkonsert med Glimra

Två Ainbuskar. En Fehling. Och en vansinnigt skön mix av gotländska och amerikanska toner. Glimra bjuder på glädje, värme och övernaturligt bra stämsång i en julshow du sent ska glömma.
En intim konsertupplevelse tillsammans med Glimra, som består av Annelie Roswall, Bittis Jakobsson och Annika Fehling. Gruppen har över 20 års erfarenhet som artister, Annelie och Bittis från välkända Ainbusk, och Annika med 13 cd-album och världsturnéer i bagaget.
Pris: 499:-/pers
I priset ingår: transfer med de ordinarie transferbussarna, julkonsert, välkomstglögg, skinksmörgås (eller vegetariskt alternativ om så önskas) och alkoholfri dryck.

Endast förköp. Utflykten bokas senast 5 dagar före avresa.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2021-12-05Viking CinderellaMer än 82 595:-BokaMer information

Hotell

Viking Cinderella
Viking Cinderella
Allas vårt favorit fartyg Viking Cinderella! Här finns någon för alla, god mat, underhållning och shopping till sjöglada priser! Läs mer om Cinderella här...
Resekalender
25/11Berlinfrån 3 550:-
Kontakta oss
Adress:
EGE-Trafiken
Björkelundsgatan 21
532 40 SKARA