Övriga Europa

Stralsund med Rügen

Ön Rügen som är belägen i södra Östersjön har ett spännande förflutet. Den tillhörde Sverige under tvåhundra år och var en viktig del av det som kallades Svenska Pommern.

Ny

Neubrandenburg

Följ med på en prisvärd julmarknads helg i medeltid miljö!

Ny

Norra Tyskland med Hamburg

På denna sensommarresa i norra Tyskland besöker vi Hamburg, gör ett slottsbesök och en vacker båttur. Dessutom får vi besöka ett minibryggeri och där prova lokalproducerat
öl.

Ny

Hemlig Resa

Som vanligt ordnar vi under året en hemlig resa, och i år blir det en tur på sex dagar. Som vanligt kan vi bara berätta att det kommer bli en trevlig resa med bra hotell,
och valutan du bör ha med dig är euro…..

Ny

Wismar

Fly julstressen hemma i Sverige och följ med på en mysig julmarknadsresa till Wismar!

Ny

Prag – Budapest – Wien

Följ med oss på en resa till tre av Europas mest intressanta städer. På denna resa besöker vi Prag, Budapest och Wien och möter en härlig blandning av kulturer och historia i länderna Tjeckien, Ungern och Österrike.

Burg med julmarknad i Lübeck

Följ med på en kombinerad shopping och julmarknadsresa till Burg och Lübeck!

 

Stralsund med påskmarknad i Greifswald & Rostock

Årets påskresa går till några härliga gamla tyska hansestäder. Både Stralsund och Greifswald tillhörde också Sverige under tvåhundra år och var en viktig del av det som kallades Svenska Pommern.

Ny

Höjdpunkter i Alpvärlden Mainau & Bernina Express

Följ med på en resa i den fantastiska alpvärlden. Njut av otroliga vyer, vackra vägar liksom charmiga byar och städer.

Braunschweig med Wernigerode

Inled julfirande med att åka med oss på EGE-Trafiken till Braunschweig och Wernigerode.

Krakow

Följ med oss på en resa till Krakow i vår, staden som anses som en av Europas vackraste.

Ny

Wismar, Sekt och Öl

På denna resa provar vi två av Tysklands goda drycker.

Prag

Vår resa till Tjeckiens gyllene huvudstad Prag har sedan många år varit ett mycket omtyckt resmål hos oss. Centrum är en enda stor sevärdhet i sig som berättar om tusen år av arkitektur och politik. Kom med och låt dig förtrollas av Prags magi, lyssna till dess historia och njut av alla vyer i denna vackra, kuperade stad.

Praktfulla Wien med Tjeckiska Plzen

På den här innehållsrika resan ser och upplever Vi den fantastiska staden Wien. Här har världshistoria skrivits och innanför Ringvägen ligger den tidigare kejsarstadens överdådiga barockpalats. Wien är en riktig juvel med sin
otroligt mixade arkitektur, sina moderna  museer, mysiga caféer och restauranger. Under vår resa provar vi vin i Österrike och öl i den tjeckiska staden Plzen.

Ny

Kroatien med Brac – lata dagar

Brac är en av de större öarna i Kroatien, ön ligger i det klarblå Adriatiska havet. Höga berg och djupa dalar varvas med små mysiga byar och en hel del historia. Här ligger den kända stranden Zlatni Rat och strax ovanför den
magnifika utsikten ifrån berget Vidova Gora.

Skottland med Tattoo

The Edinburgh Military Tattoo, en sprudlande föreställning med paraderande militärmusikorkestrar, blir för många resans höjdpunkt!