Skip to main content

Information om COVID-19

UD avråder om icke nödvändiga utlandsresor....

Den pågående coronapandemin, COVID-10, och dess spridning runt om i världen påverkar oss alla. UD och Folkhälsomyndighetens avrådan från icke nödvändiga resor till utlandet gäller just nu fram till den 15 juli, men kan komma att ändras. De resor som berörs ställer vi in och vi meddelar de kunder som är bokade ca 3 veckor innan avresan. Men när det gäller resor i sommar inom Sverige vi dock fått ett positivt besked - vi kan återigen resa inom landet! Vi följer självklart myndigheternas rekommendationer och kommer se till att det går att hålla avstånd och att vi inte blir mer än max 25-30 personer på våra resor den närmaste tiden. Vi kommer vara extra noga med hygienen på våra bussar, och ha med oss handsprit, och som sagt se till att vi har möjlighet att hålla avstånd, både ombord och i samband med besök och raster.  

Har du beställt en resa till utlandet med avresa efter 15/7 ber vi dig tillsammans med oss att avvakta situationens utveckling och tills de nya rekommendationerna lämnas. Vi återkommer till er så fort vi vet mera.

Vi hoppas att ni som har en resa bokad kan tänka er att boka om er resa till ett senare tillfälle, för trots allt vet vi ju att det tids nog blir möjlighet att resa och umgås igen. Mer information angående ombokning och avbokning kommer i de meddelanden som vi skickar ut till berörda resenärer, och redan nu lägger vi upp resor på vår hemsida som är bokningsbara inför 2021.

Vi vill passa på att uppmana alla att nu ta myndigheternas rekommendationer på allvar, så vi snart kan ses om bord igen på ett säkert och trevligt sätt!

Sköt om er!

/MK & EGE 

Resekalender
23/12Jul i Hälsinglandfrån 4 695:-
3/2Jokkmokks Marknad med Ishotelletfrån 7 895:-
4/2Vinterresa till finska Lapplandfrån 11 995:-
2/4Berlinfrån 3 550:-
15/4Holland med blomstertågetfrån 7 595:-
Kontakta oss
Adress:
EGE-Trafiken
Box 300
BOX 300
532 24 SKARA