Skip to main content

Information om COVID-19

UD förlänger avrådan om icke nödvändiga resor…

Den pågående coronapandemin, COVID-10, och dess spridning runt om i världen påverkar oss alla. UD och Folkhälsomyndighetens avrådan från icke nödvändiga resor till utlandet gäller just nu fram till den 15 juli, varför vi nu tvingas ställa in alla resor som berörs. När det gäller resor i sommar inom Sverige har man dock lovat nytt besked sensta den1 juni, så vi avvkatar nya besked för dessa resor. Vi följer självklart myndigheternas rekommendationer och kommer nu kontakta er alla har resor som kommer att behöva ställas in framöver. Vi kommer att skicka ut meddelande i turordning som resorna skulle avgått, och hoppas ha detta klart så snart som möjligt. Men eftersom vi har många resenärer som berörs ber vi om tålamod och att ni försöker avvakta tills vi kontaktar er.

Har du beställt en resa med avresa efter 1/6 ber vi dig tillsammans med oss att avvakta situationens utveckling och tills de nya rekomendationerna lämnas. Vi återkommer till er så fort vi vet mera

Vi hoppas att ni som har en resa bokad kan tänka er att boka om er resa till ett senare tillfälle, för trots allt vet vi ju att det tids nog blir möjlighet att resa och umgås igen. Mer information angående ombokning och avbokning kommer i de meddelanden som vi skickar ut till alla berörda resenärer, och redan nu lägger vi upp resor på vår hemsida som är bokningsbara inför 2021.

Vi vill passa på att uppmana alla att nu ta myndigheternas rekommendationer på allvar, så hoppas vi att allt snart kan återgå till det normala – och att vi då får ut och resa igen!

Sköt om er!

/MK & EGE

Mer infromation om hur SRF (Sveriges Resebyrå och Arrangörsförening) jobbar med Coronaviruset hittar ni här: https://srf-org.se/fakta-juridik/faq-om-corona/ 

Kontakta oss
Adress:
EGE-Trafiken
Box 300
BOX 300
532 24 SKARA