Ny buss, nya färger, ny design

Äntligen är den här!
Vår splitter nya buss en SETRA HDH 517. Den senaste modellen av det tyska märket SETRA har i dagarna hämtats hem ifrån Neu-Ulm i södra Tyskland!

Bussen har alla möjliga nyheter för att öka våra passagerares säkerhet och komfort.
Bland komfortnyheterna märker man snabbt att motorljudet i passagerarutrymmen har minskats rejält, en helt ny klimatanläggning och rymligare entré vid framdörren.
Förutom detta har vi även valt att sätta in exklusivare sätten i bussen än tidigare.

När det kommer till säkerhetsnyheterna hittar vi en ny bromsassistans som minskar kollisionsrisken, en ny trötthetsvarnare som hjälper till att hålla våra chauffören på alerten  och massor av annat för att se till att våra passagerare alltid reser säkert.

Och tittar vi på miljöaspekterna så finns naturligtvis den senaste EURO 6 motorn, detta tillsammans med en aerodynamisk design minskar bränsleförbrukningen vilket i sig betyder att  utsläppen minskar ordentligt!

I och med den nya modellen har vi även valt att ändra vår design och färger, så nu får ni även hålla utkik efter en lilametallic buss.

Så välkomna ombord på vårt nya flaggskepp!

IMG_2991IMG_2989

IMG_2987IMG_2982

IMG_2988 IMG_2986

 

Online betalning

Efter att ha haft problem med betalningar via Mastercards online baserade betalningssystem 3d-secure under de senaste veckorna så ska det nu fungera igen.

Om ni mot förmodan skulle stöta på problem ber vi er kontrollera en extra gång att ert kort är anslutet till säker betalning via internet

Polen runt med extra datum!

Efter att ha märkt den stora efterfrågan på vår resa Polen Runt kan vi nu erbjuda ett extra datum!

Så för alla er som är sugna på denna resa så finns det nu även en avgång den 30/8.

För mer information om denna resa se här

Warszawa den polska huvudstaden är en av de intressanta platser vi kommer att besöka på denna resa!

Warszawa

Reseträffs succé

Så var våra reseträffar över för detta året och vi på EGE-trafiken är väldigt nöjda med årets reseträffar ombord på Viking Cinderella!

På de tre reseträffarna vi hade var det med cirka 800 ressugna resenärer. På vår sista reseträff fick vi dessutom vår utmärkelse som Viking Lines 5:e största arrangör vilket vi naturligtvis är väldigt stolta över!

Vi hade dessutom väldigt bra uppslutning när vår duktiga reseledare Lissie gick igenom årets nyheter vilket vi tycker var fantastisk kul!

Så vi vill passa på att tacka våra resenärer och även Viking Line för dessa lyckade träffar!

Lissie fängslar våra resenärer med berättelser om våra härliga nyheter!

bild 3bild 1

Ny katalog

Äntligen är vår katalog för 2014 klar, titta in under vår katalog 2014 längst ner på sidan för att beställa den eller läsa den online.

I år har vi massor av nyheter för att fira av vårt nya år, eller vad sägs om Lissabon, en lång resa med helpension i Kroatien eller prova att se det mesta av Polen.

Vi på EGE-Trafiken hoppas ni ska hitta något som passar eran nästa semester!

FramsidaEGE2014