Hemlig Resa

4 dagar. Pris fr. 4 095 kr :-

  • Sverige
  • Norden

De senaste åren har vi varje sommar ordnat en hemlig resa, och visst låter det spännande att bara kliva på bussen utan att veta åt vilket håll vi skall? Vi lovar en innehållsrik och trevlig resa men det enda vi vill avslöja är att vi skall resa söderut, och i landet vi kommer att besöka är valutan euro.

Dag 1: Hemorten – Vårt hemliga hotell

Efter uppsamling tar vår chaufför och reseledare er på en heldagsresa i vår bekväma buss. Vi kommer att åka någon kortare båttur och självklart stannar vi till för kaffe- och lunchpaus utmed färdvägen. Väl framme i ? väntar trevliga rum och en god middag.

Dag 2-3: Hemliga utflykter

Dessa två dagar kommer innehålla många spännande och trevliga utflykter. Vi kommer att äta frukost på vårt hotell men vissa middagar på något annat spännande ställe, mer vill vi inte avslöja….

Dag 4: Vårt hemliga hotell – Hemorten

Efter frukost är det dags att vända norrut igen och i bagaget har vi förhoppningsvis många trevliga resminnen med oss hem.

Liknande resor

Ny

Fira jul på Kurorten Mösseberg i Falköping

Följ med på en avkopplande julhelg på Kurorten Mösseberg i Falköping. Här blandar vi julmat med spa och yoga. Skippa julstressen och ha istället en riktigt skön jul.

Ny

Geilo med Kjeåsen och Flåmsbanan

Norge lockar oss med sin fantastiska natur, sina fjordar, fjäll, höga berg och vackra vattenfall. Vi bor på Bardöla Högfjällshotell i Geilo, beläget på Hardangervidda. Luften här är frisk och klar och naturupplevelserna många. Vi kommer att besöka både Kjeåsen och åka en av världens
vackraste tågresor, Flåmbanan.

Avresedatum och priser

Inga datum tillgängliga

Information

I resan ingår:

  • Boende i dubbelrum
  • Halvpension
  • Utflykter
  • Reseledare

Tillägg, enkelrum:

500:-

Valuta:

Euro

Hotell

Dag 1-3:

Hemligt Hotell